Internet 2

De tijd gaat snel! We zijn alweer aan een nieuwe jubileum actie toe!

De actie van juni/juli is nog een aantal dagen geldig. Sla nog snel uw slag als u gebruik wilt maken van de 25% jubileumkorting op de Babor zonverzorging. Wanneer u dit al gedaan hebt kunt u ieder geval voordelig en goed beschermd van de zon genieten!

 

Actie augustus/ september.

U krijgt deze periode 25% korting van ons op de Babor ampullen en verzorgende serums twv €40,-.

Nog niet bekend met de Babor ampullen? Kort uitgelegd zijn het kleine flesjes van 2ml aan vloeistof waar de pure werkstoffen aan toegevoegd zijn. Er zit geen crème om de werkstoffen heen, geen olie, helemaal puur! Deze zijn daarom 8x werkzamer dan een verzorgende crème. Er zijn veel verschillende soorten ampullen die onder andere hydrateren, liften of de weerstand van de huid verbeteren. Kom eens langs en laat u adviseren!

De ampullen kunt u het beste op de huid aanbrengen, na uw reiniging en na de peeling voor het mooiste resultaat. Omdat er geen conserveringsmiddelen inzitten, is het wel van belang dat u het flesje na openen direct volledig aanbrengt. Tip! Gebruik de moisture en lifting ampullen in kuurverband voor een langdurig resultaat voor nog geen €39,40.

De serums van Babor zijn bedoeld als een aanvulling op uw dagelijkse verzorging. Deze zijn 4x werkzamer dan de verzorgende crème. In de zomer ook heerlijk te gebruiken onder uw zonneproduct. De inzet van een serum kan dienen voor extra hydratatie tot lifting. Net wat u wenst!

 

Spaaractie.

Spaart u nog mee? Bij elke jubileum actie waar u aan meedoet, krijgt u een stempel van ons. Bij een volle spaarkaart, aan het eind van het jaar, krijgt u een mooie waardevolle verrassing van ons!

Nieuwsgierig geworden? Spaar mee!

 

Voor vragen en/of advies in producten, staan wij telefonisch als in de winkel voor u klaar!