dermabrasie

Micro Dermabrasie

Wat is Micro Dermabrasie?

Misschien heeft u er weleens van gehoord of iets over gelezen, maar weet u niet precies wat de behandeling inhoudt. Micro Dermabrasie is een grove peeling door middel van kristallen. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van het dermabrasie apparaat, wat speciaal ontwikkeld is door Babor in samenwerking met de grootste elektronica fabrikant in Duitsland “Nemectron”.

Uw huid wordt in de behandeling eerst voorbereid met de producten en het apparaat wordt afgesteld op uw huidconditie. De dermabrasie “kop” geeft kristallen af aan de huid en zuigt dit gelijk weer op. Door deze vacuumwerking en combinatie met de kristallen kunnen wij een egaal huidbeeld realiseren.

Om de opname van de werkstoffen te stimuleren maken wij gebruik van ultra soon geluidsgolven. De werkstoffen worden afgestemd op de huidbehoefte. Na de behandeling kan de huid wat roodheden vertonen, maar dit zal na een dag verdwenen zijn.

 

Wanneer kunt u Micro Dermabrasie toepassen?

Littekens (van bijv. acne) worden minder diep, rimpels en lijntjes minder zichtbaar, pigmentvlekken worden lichter, een vale vermoeide huid bloeit weer op en de doorbloeding zal verbeteren. Het beste resultaat verkrijgen wij als de behandeling in kuurverband wordt uitgevoerd. De huid wordt dan volledig vernieuwd en met de producten voor thuis wordt de conditie geoptimaliseerd.
Om schade door de zon te voorkomen voeren wij deze behandeling alleen uit, afhankelijk van het weer, tussen oktober en mei. Laat u altijd goed adviseren en volg de adviezen op van onze specialisten!

Wilt u meer weten over de behandeling en of deze bij u toepasbaar is, kom eens langs of bel naar 070-362 0994. Mailen kan ook naar info@instituutvoorhuidenlichaamsverzorging.nl.

 

Graag tot ziens!