zonneserie

Het is weer tijd voor een nieuwe aanbiedingsronde in ons feestelijke jubileumjaar! Heeft u nog geen gebruik kunnen maken van onze april-mei aanbieding, 25% korting op de exclusieve Babor bodylijn (min. waarde €40), dan heeft u nog een aantal dagen de tijd.

Wees er dan snel bij!

 

Aanbieding juni en juli,

 

Wij hopen natuurlijk allemaal op een heerlijke zonnige nederlandse zomer. Dan is het wel belangrijk dat u goed beschermt bent tegen de zon. Daarom in de maanden juni en juli 25% korting op de Babor suncare!

Denk u eens in, een zorgeloze dag aan het strand met de Babor SPF 30 lotion. Om de dag goed te eindigen, uw kleur het beste te behouden en de huid te herstellen, de Babor repair aftersun. We hebben ook speciaal een anti-aging suncream SPF 30 en 50 voor het gezicht.

 

Durft u niet met uw witte benen naar buiten? Geef ze alvast een subtiele kleur met de Babor Tanning spray. Makkelijk aan te brengen en vlekt niet (gebruik wel een peeling van te voren). De tanningspray is ook een goede oplossing wanneer u een zonneallergie heeft. Toch een mooie zomerteint, zonder zon. Ook deze producten met 25% korting.

 

Harsen

Behalve deze mooie aanbiedingen, geven wij ook 10% korting op het harsen van het lichaam. Zodat u goed voorbereid van de zomer kan genieten. (niet geldig voor het harsen van het gelaat)

 

Wij hopen u snel te zien om van deze mooie aanbiedingen gebruik te kunnen maken.